GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Toyota Land Cruiser voorzien van een grijs kenteken? TransCare helpt u daar graag bij. Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor grijs kenteken. Naast dat we auto’s ombouwen naar grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor dubbele cabines, comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Ook zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een grijs kenteken biedt u meerdere voordelen. Zo hoeft u als ondernemer geen BPM te betalen en zijn de kosten van de verzekering en belasting lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om een grijs kenteken te rijden. Voorbeelden van deze voorwaarden zijn:

  • U bent geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer.
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is. 

Bent u benieuwd naar het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U kunt deze hier vinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
toyota-land-cruiser-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid is bij ons heel belangrijk! Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • De RDW-keuring;
  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.
  • De tenaamstelling;

Transcare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Toyota Land Cruiser naar grijs kenteken? Of wilt u liever direct een afspraak maken? Neem dan contact op met ons team door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl. Wij helpen u graag verder!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×