DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Toyota Proace voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé ombouwspecialist van dubbele cabines. Dit doen we voor verschillende automerken en diverse modellen. Naast het plaatsen van dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen van comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo zorgen we ervoor dat de dubbele cabine naadloos op uw auto aansluit. Op deze manier is het niet zichtbaar dat er een dubbele cabine in uw auto zit en behoudt deze dezelfde uitstraling als voorheen. Particulieren raden wij aan om de cabine pas na aanschaf van de auto te plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de catalogus waarde hoger en daarbij ook de BPM. 

Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine voor uw bestelwagen. Het rijden van een bestelwagen heeft meerdere voordelen. U betaalt dan bijvoorbeeld geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
toyota-proace-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

TransCare zorgt voor het ontwerp, de productie en het plaatsen van de dubbele cabine. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Eén van onze belangrijkste uitgangspunten is veiligheid. Daarom leveren we onze dubbele cabines uitsluitend met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Het inbouwen van de cabines, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn we de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automodellen van verschillende automerken. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Toyota Proace of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×