GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wanneer u in een Toyota Proace rijdt en deze wilt voorzien van een grijs kenteken set bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij zijn de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen dankzij onze jarenlange ervaring. Naast het ombouwen tot grijs kenteken kunt u bij TransCare terecht voor meer. Denk daarbij aan de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u ondernemer bent en een auto met grijs kenteken rijdt heeft dat verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM af te dragen en zijn ook de kosten van belasting en verzekering lager. Om gebruik te kunnen maken van deze voordelen moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen, anders mag u niet rijden met een grijs kenteken.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • U dient geregistreerd te staan als ondernemer bij de belastingdienst;
  • U bent in het bezit van een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden voor het voeren van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Toyota Proace grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al 25 jaar bouwen wij met veel plezier auto’s en bedrijfswagens om. Bij TransCare kunt u niet alleen terecht voor de plaatsing, maar ook voor het ontwerp en de productie. Zowel het ontwerp, de productie als de plaatsing doen wij vanuit onze eigen werkplaats waar enkel professionals werken. Op die manier kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit voor uw auto’s en bedrijfsbussen. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Toyota Proace? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×