DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u van plan om een dubbele cabine in uw Transit te laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé expert in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de inbouw van dubbele cabines, maar ook voor de plaatsing van comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken set. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden ontworpen, geproduceerd en geplaatst in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Ons ervaren team zorgt er altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor behoudt uw Transit dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte auto’s laten ombouwen. Particulieren adviseren we altijd om de cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
transit dubbele cabine

300 +

Modellen

Bent u ondernemer? Ook dan kunt u bij ons terecht. Het rijden van een bestelwagen heeft voor ondernemers verschillende voordelen. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de kosten voor de wegenbelasting en verzekering liggen lager.

Dubbele cabine ombouw

Naast kwaliteit, is veiligheid ook een belangrijk speerpunt bij TransCare. Onze dubbele cabines worden daarom vanzelfsprekend uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast worden onze cabines geleverd met:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 dé ombouwspecialist voor verschillende automerken en -modellen. Verder zijn we handelsfirma en produceren we kunststof materialen voor producten voor de autobranche. In de jaren dat we actief zijn hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carossiebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Transit? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×