DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw in uw Transporter een dubbele cabine inbouwen? Dan helpt TransCare u graag. Wij zijn de ombouwspecialist voor auto’s en bestelwagens. Naast het inbouwen van een dubbele cabine kunnen we u ook helpen met comfort wanden, bouwen we auto’s om naar grijs kenteken en leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en snelheid. Wanneer we dubbele cabines plaatsen zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluiten bij uw auto waardoor de uitstraling van uw auto behouden blijft. Een dubbele cabine in uw Transporter zorgt ervoor dat u meer zitplekken heeft en dus meer personen kunt vervoeren. Bij TransCare bouwen we zoveel in nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine. Voor particulieren is het goedkoper om de dubbele cabine pas te laten plaatsen na de aanschaffing van de auto. Wanneer u dit in de fabriek laat doen bij een nieuwe Transporten wordt de cataloguswaarde hoger en daardoor ook de BPM. Ook als u ondernemer bent kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Transporter-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Naast kwaliteit en snelheid vinden wij veiligheid zeer belangrijk. Daarom leveren we onze dubbele cabines uitsluitend met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast worden onze dubbele cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

TransCare is sinds 1998 dé ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. Daarnaast zijn we handelsfirma en produceren we kunststof materialen voor producten voor de autobranche. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carossiebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw Transporter of over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×