DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Vito naar dubbele cabine ombouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van grijs kenteken producten en materialen, waaronder dubbele cabines. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor comfort wanden, complete grijs kenteken sets en maatwerk zoals bedrijfswageninrichting en interieur-aanpassingen. Dit is mogelijk voor auto’s en bedrijfswagens van diverse automerken.

Voordelen dubbele cabine

Wanneer u bij TransCare in uw Vito een dubbele cabine laat plaatsen, zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluit bij uw auto of bestelwagen. Het is aan de buitenkant niet te zien dat er een dubbele cabine in zit. Het is voor u voordeliger om de dubbele cabine na aanschaf van de auto pas te plaatsen. Wanneer u dit gelijk laat doen, wordt de cataloguswaarde van uw auto hoger en de BPM dus ook. Wanneer u als ondernemer in een bestelwagen rijdt betaalt u minder wegenbelasting. Dus uiteindelijk bent u goedkoper uit wanneer u uw auto laat ombouwen naar een bestelwagen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault-Traffic-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wat houd de ombouw naar dubbele cabine in? Wij zorgen voor het ontwerp, het fabriceren en het plaatsen van de dubbele cabine. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de dubbele cabine zelf in uw Vito te plaatsen. Dan leveren we de cabine met installatiemateriaal. Veiligheid vinden we zeer belangrijk bij TransCare, daarom kunt u van ons verwachten dat we de dubbele cabine leveren met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we ervoor dat de dubbele cabine compleet is door:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Wij zijn dé ombouwspecialist sinds 1998. Onze specialiteit is het ombouwen van auto’s van verschillende automerken, naar grijs kenteken. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carossiebedrijven. Het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van een dubbele cabine voor de Vito doen we allemaal in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dubbele cabines of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×