DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Overweegt u om in uw Opel Vivaro een dubbele cabine te laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! TransCare is dé ombouwspecialist sinds 1998. Wij regelen de productie, levering en inbouw van dubbele cabines. Daarnaast produceren we ook comfort wanden, complete grijs kenteken sets en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse modellen en verschillende automerken. 

Voordelen dubbele cabine

Bij het plaatsen van een dubbele cabine in uw Vivaro zorgen we dat deze naadloos aansluit. Zo is aan de buitenkant niet te zien dat u een dubbele cabine heeft en blijft de uitstraling van uw auto hetzelfde als voorheen. Wij raden altijd aan om een dubbele cabine pas na aanschaf van uw auto erin te laten plaatsen. Laat u dit doen in de fabriek, dan gaat de cataloguswaarde omhoog en daarbij Duys ook de BPM. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Vivaro dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u kiest voor het plaatsen van een dubbele cabine houdt dit in dat er een extra rij zitplekken wordt gecreëerd. Bij TransCare is veiligheid een belangrijk speerpunt. Daarom worden als onze cabines geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast leveren we de cabine inclusief:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Opel Vivaro? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×