COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Denkt u erover na om een comfort wand te laten plaatsen in uw Volkswagen Caravelle? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Naast het plaatsen van comfort wanden kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en het ombouwen naar een grijs kenteken. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Een comfort wand staat ook wel bekend als kopschot of separatiewand. De comfort wand voor uw Volkswagen Caravelle is heel makkelijk zelf te monteren. Wanneer u bij ons een wand besteld leveren we deze inclusief het benodigde montagemateriaal en met een handleiding. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de comfort wand voor u plaatsen. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Daar ontwerpen, bouwen en plaatsen we, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

De separatiewand biedt een aantal voordelen, zo creëert deze extra zitruimte, verlaagt hij het geluidsniveau in de cabine én is de cabinetemperatuur makkelijker te regelen. Bovendien zorgt ons team van experts ervoor dat de comfort wand van uw Volkswagen Caravelle vanaf de buitenkant niet te zien is en uw auto dus dezelfde uitstraling behoudt als voorheen.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Volkswagen Caravelle comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 begonnen we bij TransCare met het ombouwen van auto’s. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring binnen de autobranche en hebben we een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Volkswagen Caravelle? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×