DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wanneer u een dubbele cabine wilt laten plaatsen in uw Volkswagen Caravelle bent u bij TransCare aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van een dubbele cabine, maar we bieden meer. Bij ons bent u namelijk ook welkom voor de plaatsing van een comfort wand of het ombouwen naar een grijs kenteken. Daarnaast leveren wij bedrijfswageninrichting op maat. Dankzij onze meer dan vijfentwintig jaar ervaring mogen wij onszelf dé expert noemen op het gebied van het ombouwen van bedrijfswagens en auto’s.

Voordelen dubbele cabine

Zowel het ontwerp als de fabricatie en plaatsing van de dubbele cabine voor uw Volkswagen Caravelle doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier werken enkel professionals die ervoor zorgen dat de cabine naadloos aansluit op uw auto of bedrijfswagen. Doordat wij enkel werken met professionals kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Bovendien heeft een dubbele cabine een aantal voordelen. Zo creëert het meer zitruimte en kunnen er dus makkelijker meerdere personen plaatsnemen in de auto. Wij raden aan om de dubbele cabine pas na de aankoop van de auto te laten plaatsen. Wanneer de auto vanuit de fabriek wordt geleverd met een dubbele cabine stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de bpm. Bent u ondernemer? Dan heeft het rijden van een bedrijfsauto bovendien verschillende voordelen. Zo hoeft u geen bpm af te dragen en liggen de premies van verzekering en wegenbelasting lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Volkswagen Caravelle dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

De professionals in onze eigen werkplaats zorgen er niet alleen voor dat u de beste kwaliteit ontvangt, maar ook nog eens dat u gegarandeerd het mooiste eindresultaat krijgt. Bovendien staat veiligheid bij TransCare hoog in het vaandel. Daarom worden onze cabines enkel geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare kunt u sinds 1998 terecht voor dubbele cabines, grijze kentekens en comfort wanden. In de jaren dat wij aan het werk zijn hebben we naam gemaakt bij autodealers en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Volkswagen Caravelle? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×