GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u een Volkswagen Caravelle en wilt u deze laten ombouwen naar een grijs kenteken? Dat doen we graag voor u bij TransCare! Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. Maar er is meer. U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat. Wilt u uw Volkswagen Caravelle voorzien van een grijs kenteken? Neem dan nu contact op.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als u als ondernemer een auto met grijs kenteken rijdt zijn daar enkele voordelen aan verbonden. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en ook de kosten voor verzekering en wegenbelasting zijn lager. U mag enkel van deze voordelen gebruik maken wanneer u aan een aantal voorwaarden voldoet.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • U dient geregistreerd te staan als ondernemer bij de belastingdienst;
  • U bent in het bezit van een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden voor het voeren van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Volkswagen Caravelle grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al meer dan 25 jaar bouwen we bij TransCare met veel plezier auto’s en bedrijfswagens om. Van het ombouwen naar een grijs kenteken set tot het plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden, wij zijn van alle markten thuis. Van ontwerp tot productie en plaatsing, alles doen wij vanuit onze eigen werkplaats. Doordat wij enkel werken met professionals en vanuit onze eigen werkplaats kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit voor uw auto’s en bedrijfsbussen. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Volkswagen Caravelle? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×