DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Volkswagen Crafter voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn we gespecialiseerd in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het laten plaatsen van een dubbele cabine, maar kunnen we ook een comfort wanden in uw auto zetten en uw auto voorzien van een grijs kenteken sets. Daarnaast bieden we nog bedrijfswageninrichting op maat. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Zowel het ontwerpen, het produceren en het plaatsen van de dubbele cabine gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van het mooiste eindresultaat en de beste kwaliteit. Bij het plaatsen van de cabine zorgen we altijd dat deze naadloos aansluit op uw auto. Zo is de cabine van de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren geven we altijd het advies om de dubbele cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Ook wanneer u ondernemer bent kunt u bij TransCare terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine in uw bedrijfsauto. Het rijden van een bedrijfswagen heeft voor u als ondernemer verschillende voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen carter dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare is veiligheid één van de belangrijkste speerpunten. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons is het mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Volkswagen Crafter? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×