GRIJS KENTEKEN OMBOUW VOOR UW VOLKSWAGEN

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Denkt u erover om uw Volkswagen Crafter om te laten bouwen naar een grijs kenteken? TransCare heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ombouwen van auto’s en bestelwagens. U bent bij ons dus aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. U kunt het allemaal bij TransCare vinden!

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden met een grijs kenteken heeft meerdere voordelen voor ondernemers:

  • U betaalt geen BPM.
  • De kosten van de wegenbelasting liggen lager.
  • Premie van de verzekering is lager.

Om gebruik te kunnen maken van een grijs kenteken moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo dient u geregistreerd te staan als ondernemer, in het bezit te zijn van een btw-nummer en dient de auto op uw naam te staan. Er zijn nog een aantal voorwaarden, welke u hier kunt vinden. Het is belangrijk dat u zich goed inleest in alle voorwaarden, zodat u weet of u hieraan kunt voldoen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Volkswagen Crafter

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Transcare is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Al vele jaren bouwen wij met passie uw auto om. Wij willen onze klanten het beste eindresultaat leveren en werken daarom altijd in onze eigen werkplaats. Jarenlang zijn we bezig geweest om een naamsbekendheid op te bouwen in deze branche en dat is met succes gelukt bij onder andere autodealers, diverse automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Twijfelt u over het ombouwen van uw Volkswagen Crafter naar grijs kenteken en wilt u meer informatie weten? Neem dan contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak te maken. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×