DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Volkswagen een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onder meer dubbele cabines. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken. Verder bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen wij voor auto’s en bedrijfswagen van diverse merken.

Voordelen dubbele cabine

Kiest u voor TransCare, dan bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Ons team zorgt er namelijk voor dat de dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor is de dubbele cabine aan de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Voor u is het voordeliger om een dubbele cabine pas ná aanschaf van uw auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

TransCare zorgt voor het ontwerp, de productie en het plaatsen van een dubbele cabine. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. U kunt er echter ook voor kiezen om de cabine zelf in uw auto te plaatsen. In dat geval leveren we een handleiding met het montagemateriaal. Veiligheid is ontzettend belangrijk. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor:

  • De inbouwe van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al meer dan twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist van auto’s en bedrijfswagens. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in de inbouw van dubbele cabines in verschillende automerken. Inmiddels hebben we in de afgelopen jaren naam gemaakt bij diverse autodealers, automerken en carossiebedrijven.

Meer weten?

Wilt u ook graag een dubbele cabine in uw Volkswagen laten plaatsen? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×