GRIJS KENTEKEN OMBOUW VOOR UW VOLKSWAGEN

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Op zoek naar een bedrijf die uw Volkswagen kan ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare hebben we al ruim 20 jaar ervaring om auto’s en bestelwagens om te bouwen. Wist u dat wij ook meer doen dan alleen een ombouw naar grijs kenteken? Wij zijn u ook graag van dienst voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. U kunt het allemaal bij TransCare vinden!

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden met een grijs kenteken heeft meerdere voordelen voor ondernemers. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM, de kosten van de wegenbelasting zijn lager én de premie van de verzekering is lager. Weet wel dat u aan een aantal voorwaarden zal moeten voldoen, zoals geregistreerd staan als ondernemer, in het bezit zijn van een btw-nummer en nog veel meer. Het is belangrijk dat u zich goed inleest in wat alle voorwaarden zijn en of u hieraan kan voldoen. Alle voorwaarden en eisen die gelden voor een auto of bestelwagen kunt u hier lezen.

Transcare, dé ombouwspecialist

Transcare is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Al vele jaren bouwen wij met passie uw auto om. Wij willen onze klanten het beste eindresultaat leveren en werken daarom altijd in onze eigen werkplaats. Jarenlang zijn we bezig geweest om een naamsbekendheid op te bouwen in deze branche en dat is met succes gelukt bij onder andere autodealers, diverse automerken en carrosseriebedrijven.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen grijs kenteken

300 +

Modellen

Meer weten?

Twijfelt u over het ombouwen van uw Volkswagen naar grijs kenteken en wilt u meer informatie weten? Neem dan contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak te maken. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×