GRIJSKENTEKEN OMBOUW VOOR UW FORD

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Uw Volkswagen Tiguan ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare bent u van harte welkom! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Wij hebben ervaring met verschillende merken en werken hier al jaren mee. Daarnaast bieden wij ook diensten, zoals het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden én kunt u zelfs terecht voor bedrijfswageninrichting op maat.

Hoe werkt het?

Een auto met een grijs kenteken wordt door de belastingdienst gezien als bestelauto. Het voordeel is dat u geen BPM betaalt bij de aanschaf van een bestelauto en minder wegenbelasting hoeft te betalen. Overigens is een grijs kenteken niet letterlijk grijs, maar gewoon geel en deze is te herkennen aan de beginletter B of V.

Om te mogen rijden met een grijs kenteken, moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Allereerst mogen zowel ondernemers als gehandicapten een auto met grijs kenteken rijden. De bestelauto moet wel op uw naam staan en u bent ook de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van alle eisen. Deze kun u hier lezen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen Tiguan grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare is dé ombouwspecialist

Onze vakmannen binnen TransCare voeren met passie en liefde hun werk uit en dit doen zij al ruim 20 jaar. Wij hebben in deze tijd al vele auto’s mogen ombouwen. Binnen de autobranche hebben wij goede contacten met autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Wij ontwerpen en produceren alles in onze eigen werkplaats, zodat we u het beste eindresultaat kunnen garanderen.

Meer informatie?

Wilt u graag uw Volkswagen Tiguan ombouwen naar grijs kenteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt bij ons ook direct een afspraak maken. Wij zijn u graag van dienst.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×