GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Overweegt u om uw Volkswagen Touareg om te bouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. Dit doen we inmiddels al ruim twintig jaar en met veel plezier. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken set, maar ook voor de bouw en plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat. Tevens zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer kunt u profiteren van verschillende voordelen als u een grijs kenteken voert. U betaalt dan bijvoorbeeld geen BPM en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Het is echter niet mogelijk om zomaar met een grijs kenteken te rijden. Hier zitten enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen touareg grijs kenteken

300 +

Modellen

Meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken vindt u hier.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al sinds 1998 auto’s en bedrijfswagens om. Kiest u ervoor om uw auto bij ons om te laten bouwen, dan hoeft u zich nergens druk om te maken. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en bedrijfswageninrichting. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we werkzaam zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Volkswagen Touareg? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×