GRIJSKENTEKEN OMBOUW VOOR UW FORD

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Volkswagen Touran voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Wij hebben ervaring met diverse merken en modellen. Daarnaast bieden wij ook andere diensten, zoals het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat.

Hoe werkt het?

Een auto die voorzien is van een grijs kenteken set wordt door de belastingdienst als bestelwagen gezien. Het voordeel hiervan is dat u geen BPM hoeft te betalen en de wegenbelasting een stuk lager wordt. Een grijs kenteken is overigens niet letterlijk grijs, maar gewoon geel van kleur zoals ieder ander kenteken. Echter is een grijs kenteken wel te herkennen doordat deze beginnen met de letter B of V.

Om met een grijs kenteken te mogen rijden, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. De bestelauto moet bijvoorbeeld op uw naam staan en u moet beschikken over een btw-nummer. Wilt u een volledig overzicht van alle eisen en voorwaarden? Deze kunt u hier vinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen Tiguan grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare is dé ombouwspecialist

Het ervaren team van TransCare voert met passie en liefde hun werk uit. Dit doen zij al ruim 20 jaar. In deze jaren hebben wij al vele auto’s mogen ombouwen. Wij hebben binnen de autobranche goede contacten met diverse autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Of het nu gaat om het ontwerpen, produceren of leveren, alles vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u het beste eindresultaat garanderen.

Meer informatie?

Wilt u graag uw Volkswagen Touran laten ombouwen naar grijs kenteken? Of wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×