DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Heeft u een Volkswagen Transporter en wilt u hier een dubbele cabine in laten plaatsen? Dat kunnen wij voor u doen! Wij zijn TransCare, dé ombouwspecialist sinds 1998. U kunt bij ons terecht voor de productie, levering en inbouw van dubbele cabines. Daarnaast plaatsen we ook comfort wanden, complete grijs kenteken sets en bieden we maatwerk voor bedrijfswageninrichting. Dit doen we voor verschillende modellen van diverse automerken.

Voordelen dubbele cabine

Wanneer u bij ons in uw Volkswagen Transporter een dubbele cabine laat inbouwen zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluit. De uitstraling van uw auto blijft behouden en het zal aan de buitenkant niet te zien zijn dat er een dubbele cabine in zit. Wanneer u de dubbele cabine na de aanschaf in uw auto laat plaatsen bent u voordeliger uit. Als u dit doet wanneer u de auto gaat bestellen, wordt de catalogus waarde hoger en hierdoor ook de BPM. Voor ondernemers heeft het rijden van een bestelwagen verschillende voordelen. Als ondernemer hoeft u geen BPM te betalen en u betaald een stuk minder wegenbelasting.

Dubbele cabine ombouw

Een dubbele cabine ombouw houdt in dat er een extra rij zitplekken gecreëerd wordt. Bij TransCare zorgen we voor het ontwerp, het fabriceren van het ontwerp en het inbouwen. Veiligheid is een van onze belangrijkste uitgangspunten en daarom kunt u van ons verwachten dat al onze dubbele cabines geleverd worden met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast leveren we de dubbele cabine inclusief:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Wij zijn dé ombouwspecialist voor verschillende modellen van diverse automerken. Onze specialiteit is het ombouwen van auto’s. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse diensten. Alles doen wij in onze eigen werkplaats, zodat de kwaliteit wordt gewaarborgd. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij diverse automerken, autodealers en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine voor uw volkswagen transporter? Of heeft u een andere vraag over onze diensten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Volkswagen-Transporter-dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×