DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Volkswagen Transporter T5 een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist van dubbele cabines. Dit doen we voor diverse automerken en -modellen. Hier valt ook de Volkswagen Transporter. Wij zorgen er altijd voor dat de dubbele cabine naadloos op uw auto aansluit. Hierdoor is de cabine niet aan de buitenkant te zien en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare kunt u in zowel nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine laten plaatsen. Wel adviseren wij altijd om de cabine pas na aanschaf van de auto te laten inbouwen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde hoger en daardoor valt de BPM ook uiteindelijk hoger uit.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen transporter t5 dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Als u een dubbele cabine in uw Volkswagen Transporter T5 wilt hebben, kunt u deze door ons laten bouwen en plaatsen. Het is echter ook mogelijk om zelf de dubbele cabine in uw auto te plaatsen. In dat geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Veiligheid is één van onze belangrijkste speerpunten. Daarom zijn al onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al actief zijn in de branche sinds 1998, kunnen we onszelf wel dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. We hebben ervaring met het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, grijs kenteken en comfort wanden en bieden we bedrijfsinrichting op maat. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Volkswagen Transporter T5? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×