DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Uw Volkswagen transporter t6 voorzien van een dubbele cabine? Dat kan bij TransCare. Sinds 1998 hebben wij al ervaring met het plaatsen van dubbele cabines en het ombouwen van bestelwagens. Bent u ook benieuwd welke diensten wij nog meer bieden? Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het zetten van comfort wanden, uw auto voorzien van grijs kenteken set en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Om u het beste eindresultaat te garanderen, zorgen wij ervoor dat we al het werk in onze eigen werkplaats uitvoeren. Wij ontwerpen en produceren de dubbele cabines bij TransCare. Onze professionals zorgen er altijd voor dat de dubbele cabine zo goed mogelijk is aangesloten op uw Volkswagen Transporter t6. Hierdoor is er aan de buitenkant van de auto niets zichtbaar, maar ervaart u het gemak wel. Wij willen aan particulieren meegeven om uw cabine pas na de aanschaf van uw auto te laten plaatsen. Hiermee voorkomt u een stijging van de cataloguswaarde en dus ook de BPM. 

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare gaat veiligheid voorop. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen.Verder worden de cabines ook geleverd met extra accessoires, zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen. Ook wordt er een RDW-keuring gedaan, de tenaamstelling en zorgen wij voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Volkswagen transporter t6 dubbele cabine

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al meer dan 20 jaar dé ombouwspecialist voor diverse automodellen en -merken. In al die jaren zijn we als bedrijf gegroeid en is onze specialiteit verbeterd. Wij hebben een naam opgebouwd bij vele autodealers en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Heeft u nog een aantal vragen met betrekking tot het plaatsen van een dubbele cabine in uw Volkswagen transporter t6? Of wilt u iets weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×