GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Volvo voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare helpen we u daar graag bij. Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de ombouw naar een grijs kenteken, kunt u bij ons ook een comfort wand in uw auto laten plaatsen, dubbele cabines erin laten zetten en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. We zijn een handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft meerdere voordelen als u besluit om met een grijs kenteken te gaan rijden. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen en zijn de premies van de verzekering en belasting lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volvo grijs kenteken

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij ons bovenaan. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare al auto’s om. Hierbij zorgen we voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo ben u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Volvo naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×