GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Volvo XC90 laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u graag verder. Sinds 1998 zijn wij de ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. Naast dat wij uw auto van een grijs kenteken set kunnen voorzien, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine, het erin laten zetten van een comfort wand en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor u als ondernemer heeft het meerdere voordelen om uw Volvo te laten ombouwen naar een grijs kenteken. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM te betalen en zijn de premies van de verzekering en belasting lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. U kunt hierbij denken aan:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volvo xc90 grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwen wij bij TransCare auto’s om. Wij regelen het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Volvo XC90 naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×