DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw VW Crafter een dubbele cabine laten bouwen? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Al meer dan twintig jaar zijn we dé specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Dit ombouwen doen we voor verschillende merken en diverse modellen. Laat u uw Crafter bij ons ombouwen, dan zorgt ons team er altijd voor dat de cabine naadloos aansluit. Dit betekent dat de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar is, waardoor de auto dezelfde uitstraling behoudt als voorheen maar u toch het gemak van een dubbele cabine ervaart.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare bouwen we dubbele cabines zowel in nieuwe als in gebruikte auto’s. Particulieren raden we altijd aan om de cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en valt daardoor de BPM uiteindelijk ook hoger uit.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
vw crafter dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Naast dat wij de cabine voor u kunnen inbouwen, kunt u er ook voor kiezen om de cabine zelf in uw Crafter te plaatsen. In dat geval zorgen wij ervoor dat u een handleiding en het montagemateriaal ontvangt. Veiligheid is één van onze belangrijkste speerpunten. Daarom zijn al onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden de cabines geleverd met:

  • Extra accessoires zoals zijramen, betimmering een luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwt TransCare auto’s om. We mogen onszelf dan ook wel de onbetwiste ombouwspecialist noemen. Het fabriceren en plaatsen van de cabines, wordt gedaan in onze eigen werkplaats. Naast dat we een dubbele cabine in uw auto kunnen plaatsen, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden, het ombouwen naar een grijs kenteken set en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw VW Crafter? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×