DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw VW T5 van een dubbele cabine voorzien? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn de expert in het ombouwen van diverse automerken en -modellen sinds 1998. Ons ervaren team zorgt er altijd voor dat de cabine naadloos op uw auto aansluit. De cabine is zo niet zichtbaar aan de buitenkant en hierdoor behoudt uw T5 dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine.

Voordelen dubbele cabine

Het is bij ons mogelijk om zowel in nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine te laten plaatsen. Particulieren adviseren we altijd om de cabine pas ná het kopen van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, stijgt de cataloguswaarde en daardoor ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
vw t5 dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Overweegt u om een dubbele cabine in uw VW T5 te plaatsen, dan kunt u dit uiteraard door ons laten doen. U kunt er echter ook voor kiezen om de cabine zelf in uw auto te plaatsen. In dat laatste geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Bij TransCare hechten we zeer veel waarde aan veiligheid. Het is dan ook vanzelfsprekend dat al onze cabines zijn voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al meer dan twintig jaar actief zijn in de branche, mogen we onszelf wel dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het plaatsen van een dubbele cabine, hebben we ook ervaring met de ombouw naar een grijs kenteken set, het plaatsen van comfort wanden en bieden we bedrijfsinrichting op maat. Het ontwerp, de productie en de levering gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw VW T5? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×