DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u graag uw vw t6 voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare staan wij voor u klaar! Al 20 jaar zijn wij experts in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Naast het plaatsen van een dubbele cabine, kunt u ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden, uw auto voorzien van grijs kenteken en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden ontworpen en gefabriceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor blijft de uitstraling van uw auto hetzelfde als voorheen en ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Voordelen van een dubbele cabine zijn onder andere, dat er meer zitruimte wordt gecreëerd en er dus meerdere mensen vervoerd kunnen worden. Wij geven altijd het advies om de dubbele cabine pas in te bouwen nadat de auto is aangeschaft. Zo voorkomt u dat de cataloguswaarde stijgt van de auto en daarmee dus ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
vw t6 dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wij ontwerpen, produceren en bouwen de dubbele cabine voor uw vw t6 in onze eigen werkplaats. Op deze manier werken wij vakkundig en nauwkeurig aan de cabine en kunnen wij u garanderen dat de beste kwaliteit wordt geleverd. Alle dubbele cabines zijn voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook nog voor extra accessoires, zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen, een RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen. 

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij hebben in de afgelopen jaren een bekende naam opgebouwd bij onder andere autodealers en carrosseriebedrijven. Daarnaast is TransCare een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche. Sinds 1998 staan wij bekend als dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine voor uw vw t6? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over onze andere diensten staan wij voor u klaar!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×