GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bij TransCare is het mogelijk om uw VW Tiguan te laten ombouwen naar grijs kenteken. Naast het ombouwen naar grijs kenteken, staan wij ook voor u klaar voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Al ruim 20 jaar zijn wij de ombouwspecialist voor verschillende automerken en -modellen. Naast de werkzaamheden die wij verrichten, zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wist u dat u moet voldoen aan een aantal voorwaarden als u uw VW Tiguan wilt laten ombouwen naar grijs kenteken? U moet namelijk geregistreerd staan als ondernemer, u moet beschikken over een btw-nummer en omzetbelasting doen. U moet er ook voor zorgen dat de auto op uw naam staat waarbij u de rechtspersoon bent aan wie het btw-nummer verleend is.

Bovenstaande zijn een aantal van de genoemde voorwaarden. Hier vindt u een volledig overzicht van welke eisen er nog meer gelden.

Er zijn ook een aantal voordelen als u uw auto ombouwt naar grijs kenteken. U hoeft geen BMP te betalen en zijn er een aantal premies, zoals van de verzekering en belasting vele malen lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
vw Tiguan grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist sinds 1998

Wij zijn al jaren actief in de autobranche. In die jaren hebben wij een naam opgebouwd bij diverse automerken, bekende autodealers en carrosseriebedrijven. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en levering. Om u het beste kwaliteit en eindresultaat te geven, werken wij in onze eigen werkplaats. 

Meer weten?

Toch iemand spreken en wat meer inhoudelijke vragen willen stellen over het ombouwen van uw VW Tiguan naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en TransCare is u graag van dienst.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×