GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u van plan om uw VW Touareg te laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. Naast de ombouw naar een grijs kenteken set, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines, comfort wanden en verder bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Tevens zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u een ondernemer, dan heeft het meerdere voordelen om uw VW Touareg te voorzien van een grijs kenteken set. U hoeft dan namelijk geen BPM af te dragen en de premies van de verzekering en belasting liggen lager. Het is echter belangrijk om te weten dat u niet zomaar met een grijs kenteken kunt rijden, maar dat hier bepaalde voorwaarden aan verbonden zitten:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u de volledige lijst inzien met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken? U vindt de lijst hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
vw touareg grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s en bedrijfswagens om. Wanneer u kiest voor TransCare, hoeft u zich nergens naar om te kijken. Wij zorgen voor het ontwerp, het fabriceren en de levering. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw VW Touareg? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×