DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u van plan om in uw VW Transporter T6 een dubbele cabine te laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u graag! Sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Dit werk doen we voor diverse automerken en -modellen, waaronder ook de VW Transporter. Kiest u voor TransCare, dan bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat. Ons team zorgt er namelijk voor dat de cabine naadloos op uw Volkswagen aansluit. Hierdoor is het vanaf de buitenkant niet zichtbaar, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare is het mogelijk om een dubbele cabine te laten plaatsen in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Particulieren adviseren we altijd om een cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, stijgt de cataloguswaarde waardoor de BPM ook hoger uitvalt.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volkswagen transporter t5 dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u een dubbele cabine in uw Volkswagen wilt hebben, kunnen wij deze uiteraard voor u bouwen en plaatsen. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf de cabine in uw auto te plaatsen. In dat geval krijgt u van ons de handleiding en het montagemateriaal mee. Bij TransCare is veiligheid ontzettend belangrijk. Daarom worden al onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor het volgende:

  • Optioneel: extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al meer dan twintig jaar actief zijn in de branche, kunnen we onszelf wel dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de plaatsing van dubbele cabines, maar ook voor de ombouw naar een grijs kenteken set, het plaatsen van comfort wanden en we bieden bedrijfsinrichting op maat. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw VW Transporter T6? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×