GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wanneer kunt u kiezen voor een grijs kenteken? Wij leggen dit allemaal uit. U kunt ervoor kiezen om een auto te kopen die al voorzien is van een grijs kenteken, maar u kunt ook uw auto om laten bouwen. Bij TransCare bouwen wij al ruim 20 jaar lang auto’s om. Naast het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken, plaatsen we ook dubbele cabines en comfort wanden. Wij hebben in deze jaren dat we actief zijn een naam opgebouwd bij verschillende automerken. TransCare ontwerpt, fabriceert en levert de grijs kenteken zelf en alles wordt uitgevoerd in onze werkplaats.

Voordelen en voorwaarden

Als u ondernemer bent, dan raden wij aan om uw auto om te bouwen. Dit heeft namelijk vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, de premie van uw verzekering wordt lager en de wegenbelasting wordt minder. Om uw auto om te bouwen, zijn er wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Hieronder zetten we er een aantal op een rij.

  • U moet ondernemer zijn voor de omzetbelasting;
  • U dient een eigen btw-nummer te hebben;
  • De auto staat op uw eigen naam en u bent rechtspersoon van het btw-nummer.

Wilt u weten welke voorwaarden en eisen nog meer gelden? U kunt ze hier vinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
wanneer grijs kenteken

300 +

Modellen

Meer weten?

Wilt u meer weten wanneer een grijs kenteken geplaatst kan worden voor uw auto? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×