GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw auto ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist van diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij verschillende automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de levering van een kenteken ombouw. De uitvoering daarvan vindt plaats in onze eigen werkplaats. Bij TransCare zijn we op de hoogte van alle eisen die de overheid stelt aan de ombouw en inrichting van auto’s met een grijs kenteken.

Voorwaarden en voordelen voor grijs kenteken

Zit u erover na te denken om een bestelauto aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat er een aantal voorwaarden aan verbonden zitten:

  • U bent geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer;
  • U dient een btw-nummer te hebben en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is;
  • Minimaal 10% van uw verreden kilometers is zakelijk.

Wilt u de volledige lijst met voorwaarden en eisen voor het rijden van een grijs kenteken inzien? U vindt de lijst hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
wat is een grijs kenteken

300 +

Modellen

Als ondernemer heeft het verschillende voordelen om met een grijs kenteken te rijden. Omdat de overheid ondernemers wil stimuleren, betaalt u als zzp’er of ondernemer geen BPM. Hierdoor wordt de aanschaf van uw bestelwagen goedkoper. Daarnaast is de wegenbelasting voor bestelauto’s ook goedkoper. Hoeveel goedkoper hangt af van de gewichtsklasse en het type brandstof.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aanschaf van een auto met een grijs kenteken set? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij kunnen diverse modellen van verschillende merken ombouwen.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×