GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Op zoek naar iemand die uw auto kan ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare staan wij voor u klaar. Wij zijn al ruim 20 jaar ongetwijfeld de ombouwspecialist van verschillende automerken en -modellen. Onze naamsbekendheid is de afgelopen jaren steeds meer aan het groeien bij onder andere automerken, belangrijke dealers en carrosseriebedrijven. Bij TransCare is er genoeg ervaring in het ontwerp, productie en levering van een kenteken ombouwen. Wij zijn altijd op de hoogte van de eisen die nodig zijn en die de overheid stelt aan de ombouw en inrichting van voertuigen met een grijs kenteken. De uitvoering van de ombouw vindt altijd plaats in onze eigen werkplaats.

Voorwaarden en voordelen voor grijs kenteken

Het grijs kenteken is de naam die in Nederland wordt gegeven aan het kenteken van voertuigen die een belastingvoordeel hebben. Vaak zijn dit bestelauto’s. Het kenteken van deze auto’s is niet letterlijk grijs, maar heeft gewoon een geel nummerbord. Het kenteken is te herkennen aan de beginletter B of V. Om een bestelauto aan te schaffen, dan is het goed om te weten dat er een aantal voorwaarden aan verbonden zitten:

  • U bent geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is;
  • Minimaal 10% van uw verreden kilometers is zakelijk.

Zo zijn er nog meer voorwaarden en eisen voor als u wilt rijden met een grijs kenteken. De volledige lijst kunt u hier bekijken.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
wat is grijs kenteken

300 +

Modellen

Ondernemers hebben verschillende voordelen om hiermee te rijden. Als zzp’er of ondernemer betaal je geen BPM. De BPM is belasting die betaald moet worden aan een auto die geregistreerd is in Nederland. De aanschaf van een bestelwagen is daardoor goedkoper. Ook is de wegenbelasting voor de bestelauto’s goedkoper en deze prijs hangt af van de gewichtsklasse en het type brandstof.

Meer weten?

Toch wat meer weten over de ombouw of aanschaf van een grijs kenteken of wilt u direct een afspraak maken? U kunt dan contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden! Wij werken met diverse modellen en verschillende merken.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×