BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de inrichting in uw werkbus aanpassen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor bedrijfswagens. Er zijn diverse manieren waarop u uw werkbus kunt inrichten. Zo kunt u uw bus laten ombouwen naar grijs kenteken, een comfort wand laten plaatsen of u kunt er een dubbele cabine in laten zetten. Al sinds 1998 zijn we actief als ombouwspecialist. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Van het ontwerpen tot aan het fabriceren, wij voeren het allemaal uit in onze eigen werkplaats! 

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Samen met u kijken we naar de optimale pasvorm en ontwerpen we de inrichting van uw bus. Kwaliteit en snelheid vinden wij hierbij zeer belangrijk. Wij doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat u het gewenste eindresultaat krijgt.

Grijs kenteken

Een grijs kenteken ombouw doen we wanneer u uw wagen wilt ombouwen naar een bestelauto. Als ondernemer heeft het vele voordelen om uw bus zo in te richten. Zo krijgt u bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, betaalt u minder wegenbelasting en heeft u een lagere verzekeringspremie. Naast deze voordelen zijn er echter ook een aantal eisen waar u aan moet voldoen als u een grijs kenteken wilt. U heeft hiervoor namelijk een btw-nummer nodig en u moet ondernemer zijn voor de omzetbelasting. Voor het overzicht met alle eisen kunt u hier terecht. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
werkbus-inrichting

300 +

Modellen

Comfort wanden

Comfort wanden zorgen voor meer zitruimte, minder geluid en zorgt ervoor dat de temperatuur in de cabine beter wordt geregeld. Deze wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. We maken de wanden in onze eigen werkplaats en u kunt kiezen of u de wanden door ons wilt laten plaats of dat u ze er zelf in wilt zetten. In het laatste geval krijgt u van ons een handleiding en montagemateriaal. De comfort wanden van TransCare worden standaard geleverd met een E-kleurig raam, maar u kan de wand ook zonder raam krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

De dubbele cabine in uw bus is aan de buitenkant niet zichtbaar. Dit komt doordat we ervoor zorgen dat de cabine naadloos aansluit bij uw auto. Zo behoudt de auto dezelfde uitstraling. De cabines voorzien wij van een gordelsysteem dat aan de Europese regelgeving voldoet. Ze kunnen zowel in nieuwe als in gebruikte auto’s worden geplaatst. Wanneer u dit zou willen, is het mogelijk om extra accessoires te leveren. Daarnaast zit de RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen ook in het pakket.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij kunnen beteken bij de inrichting van uw werkbus? Of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×