GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw X6 voorzien van een grijs kenteken? U kunt een auto inclusief grijs kenteken kopen, maar u kunt ook kiezen om uw eigen X6 om te laten bouwen naar grijs kenteken. Bij TransCare helpen wij u graag om dit te realiseren! Sinds 1998 zijn wij actief in de autobranche en bouwen wij auto’s en bedrijfswagens om. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de ombouw van uw grijs kenteken, maar wij bieden ook bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast plaatsen wij ook een dubbele cabine of kunt u een comfort wand in uw auto laten zetten,

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Ondernemers hebben een aantal voordelen wanneer zij met een grijs kenteken rijden. Zij betalen bijvoorbeeld minder BPM en de premies van verzekeringen zijn lager. Toch kan niet iedereen met een grijs kenteken rijden. Om van deze voordelen te kunnen profiteren, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
X6 grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Meer dan 20 jaar is TransCare actief om auto’s om te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de levering van de bedrijfswageninrichting. Om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen, gebeurt alles in onze eigen werkplaats. In al deze jaren hebben wij een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers en carossiebedrijven.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een grijs kenteken voor uw X6? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak inplannen. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×