GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u als ondernemer uw XC60 ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. Dit doen we al sinds 1998 en met veel plezier. Wist u dat wij niet alleen ombouwen naar een grijs kenteken, maar ook dubbele cabines en comfort wanden bouwen en plaatsen? Daarnaast leveren we ook nog eens bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers is het voordelig om een grijs kenteken te voeren. U betaalt dan namelijk geen BPM en de premies voor de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Het is echter van belang dat u weet dat u niet zomaar met een grijs kenteken mag rijden. Hier zitten bepaalde voorwaarden aan verbonden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken inzien? De lijst vindt u hier.

 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
xc60 grijs kenteken

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij ons bovenaan. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

 

  • De RDW-keuring;
  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen;
  • De tenaamstelling.

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij bouwen inmiddels al ruim twintig jaar auto’s en bedrijfswagens om. Het ontwerp, de productie en de levering van de inbouw en bedrijfswageninrichting gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In al die jaren dat we al werkzaam zijn in de branche, hebben we een naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u weten wat TransCare kan betekenen voor de ombouw van uw XC60 naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×