GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Overweegt u om uw XC90 om te bouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het ombouwen van diverse automerken en -modellen sinds 1998. Wij doen veel meer dan de ombouw naar een grijs kenteken. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u ondernemer bent, kan het lonen om uw XC90 te voorzien van een grijs kenteken set. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de kosten van de verzekering en belasting liggen lager. Het is echter goed om te weten dat u niet zomaar met een grijs kenteken mag rijden en dat hier bepaalde voorwaarden aan verbonden zitten:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
xc90 grijs kenteken

300 +

Modellen

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken? De lijst vindt u hier.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s en bedrijfswagens om. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp, het fabriceren en de levering. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In die twintig jaar dat we actief zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Benieuwd geworden wat TransCare kan betekenen bij de ombouw naar een grijs kenteken voor uw XC90? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×