GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Youngtimer laten ombouwen naar een grijs kenteken? Wij van TransCare kunnen u daar bij helpen. Al sinds 1998 bouwen wij auto’s om. En wist u dat wij ook meer doen dan alleen het plaatsen van een grijs kenteken? U kunt namelijk ook bij ons terecht voor het plaatsen van comfort wanden, het erin zetten van dubbele cabines en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft verschillende voordelen als u ervoor kiest om uw Youngtimer te voorzien van een grijs kenteken set. U betaalt dan bijvoorbeeld geen BPM en de kosten van de verzekering en belasting zijn lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u moet voldoen: 

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De Youngtimer staat op uw naam en u ben de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
youngtimer grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwen wij bij TransCare auto’s om. Hierbij zorgen we voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn als ombouwespecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Youngtimer naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×