Grijs Kenteken Nieuws

PRIMEUR – Grijs kenteken uitvoering Mercedes G-Klasse

TransCare is op dreef en heeft voor het nieuwe model G-klasse grijs kenteken sets ontwikkeld.

De G-Klasse vanaf 2018 kan zowel met een B-Stijl als een C-Stijl worden omgebouwd.  Zowel de B-Stijl als de C-Stijl worden aan beide zijden gestoffeerd. De tussen wand is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. De vloer wordt zowel aan de laadruimte zijde en de cabinezijde afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat.

Informatie en foto’s van de Mercedes G-klasse W463 vindt je hier

Meer weten? Informeer naar alle Mercedes-Benz grijs kenteken modellen.

Bel ons of vul het contactformulier in.

Waarom kiezen voor TransCare? Wij hebben meer dan 30 jaar vakkundige kennis en ervaring in de automotive industrie. TransCare levert hoogwaardige producten. Kwaliteit is bij ons geen daad, het is een gewoonte. We spelen in op hardlopers en daarom houden we onze voorraad op peil. Tijdig leveren is ons handelsmerk

×