Nieuws

Grijs kenteken uitvoering voor de Volkswagen Caddy Life

GRIJS KENTEKEN UITVOERING VOOR DE VOLKSWAGEN CADDY VANAF 2004 TOT 2020

Een auto importeren als personenwagen en ombouwen naar een een grijs kenteken bestelwagen kan dat?  Jazeker, dat komt steeds meer in trek. Het voordeel is,  omdat deze auto af fabriek als een personenwagen wordt geproduceerd, dat het een veel betere geluidsisolatie heeft en veel luxer is uitgevoerd dan een als bestelwagen geproduceerd model.

TransCare heeft voor de Volkswagen Caddy Life, model vanaf 2004 tot en met 2020 al meerdere ombouwsets voor zelf montage geleverd. Ombouwen voor u kunnen we ook verzorgen. De ombouw kan zowel voor een model met een lange wielbasis als met een korte wielbasis worden geleverd.

Met een grijs kenteken ombouw door ons verzorgt heeft u bij een nieuwe auto zoals de Volkswagen Caddy Life, geen BPM en een laag MRB tarief! (U dient wel ondernemer te zijn)

Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier hieronder in.

Contactformulier - Auto's