Nieuws

PRIMEUR – Grijs kenteken uitvoering Mercedes EQB

De Mercedes EQB is de elektrische versie van de GLB-klasse. Dankzij de ombouw toch fiscale voordelen van een échte bedrijfsauto, maar de luxe en het comfort van een SUV. Deze Mercedes EQB grijs kenteken biedt het beste van meerdere werelden.

TransCare heeft voor diverse Mercedes modellen een grijs kenteken oplossing.

Informatie en foto’s van de Mercedes EQB vindt je hier

Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in.

Waarom een elektrische auto ombouwen naar grijs kenteken?

Om Nederland nog schoner te maken is er vanuit de overheid een subsidie beschikbaar voor elektrische bedrijfswagens. De subsidie is alleen voor ondernemers bedoelt en kan al snel oplopen tot €5000. Vanaf 15 maart 2021 is het mogelijk om gebruik te maken van SEBA (Subsidieregeling Emmissieloze Auto) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bedrijfswagen. Naast deze subsidie is er ook MIA (Milieu-investeringsaftrek). Bij een investering in een bedrijfsmiddel dat zorgt voor een duurzame mobiliteit. Hierbij gaat het om bedrijfsmiddelen die te maken hebben met stille, schone en zuinige transportmogelijkheden

Lees hier meer SEBA en MIA over de voordelen!

 

×