Nieuws

PRIMEUR – Grijs kenteken uitvoering Land Rover Defender 90 L663 vanaf 2019

Voor de Land Rover Defender 90, model vanaf 2019 een ombouw met slechts een 5,5 cm verhoogd dak met als voordeel dat de drie voorstoelen (jumpseat) volledig behouden blijven en u geen volledige scheidingswand achter uw voorstoelen heeft.

De ombouw die wij voor Defender 90 verzorgen wordt uitgevoerd met een slechts 5,5 cm verhoogd dak. De hoogte is vrijwel gelijk met de bovenkant van de originele Land Rover dakrailing. Als deze zijn gemonteerd, valt het verhoogde dakje nauwelijks op en de originele dakdragers kunnen nog steeds worden gebruikt.

De keuze om met een grijs kenteken Land Rover Defender 90, model vanaf 2019 te rijden, wordt nu wel zeer aantrekkelijk met de ombouw van TransCare.

Informatie en foto’s van de Land Rover Defender 90 I663 vindt je hier

Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in.

 

 

×