Dubbele cabine voor de Renault Trafic X83 (2002-2014)

Onze dubbel cabine voor de Renault Trafic X83 (2002-2014)

SATURNUS: een dubbele cabine uitvoering zonder gordels

Deze dubbele cabine kan alleen worden gemonteerd als de eerste tenaamstellingsdatum voor 1 november 2014 ligt.
Voor deze datum zijn er geen gordels verplicht in het dubbel cabine gedeelte.
Daarom zijn we in staat om voor een zeer gunstige prijs deze SATURNUS dubbel cabine voor u te monteren.

Uitvoering:

Geintegreerde dubbele cabine wand voor zowel de L1 als L2 respectievelijk 3090 en 3490 mm wielbasis. Vanuit de laadruimte is er een doorlading onder de bank. Kussenset met stof identiek aan de stof op de voorstoelen. (Zolang de voorraad strekt). Een gestoffeerde hemel. Indien geen ramen aanwezig zijn, montage van groen getinte verlijmde ramen. Inclusief keuring RDW

Optioneel:

 • raamkaders voor linker vaste wand en voor rechter schuifdeur.
 • privacy glas ipv groen getinte verlijmde ruiten
 • zijwandpanelen voorzien van opbergvakken
 • gordelsteun voorzien van 3×2 puntgordel
Afbeeldingen Renault Trafic X83 – Dubbel Cabine Type : SATURNUS

METIS: een dubbele cabine uitvoering met 2×3 puntgordel
en 1×2 puntgordel.

Wilt u wel  een dubbel cabine met gordels  voor een auto van voor 1 november 2014 (wat niet verplicht is) dan hebben we de dubbel cabine, type METIS voor u als ombouw mogelijkheid. De METIS is een dubbele cabine met een gordelframe voorzien van 2x een driepunts rolgordel en in het midden een tweepunts gordel.
Voor de Renault Trafic X83 hebben we een METIS COMFORT EN METIS LUXE uitvoering.

 • een METIS COMFORT dubbele cabine is uitgevoerd met een voor drie personen voorgevormde bank met stof identiek aan de voorstoelen. Een mat in het dubbele cabine gedeelte. Hemeldeel met stoffen bekleding. Indien geen ramen aanwezig monteren we groen getinte zijramen. Inclusief RDW keuring.
 • een METIS LUXE dubbele cabine is uitgevoerd met een voor drie personen voorgevormde bank met stof identiek aan de voorstoelen. Een mat in het dubbele cabine gedeelte. Hemeldeel met stoffen bekleding. Indien geen ramen aanwezig monteren we groen getinte zijramen. De linker vaste wand wordt voorzien van een raamkader en een onderdeelpaneel met opbergvakken. Inclusief RDW keuring.

De Trafic met een verhoogd dak af fabriek kunnen wij voor zowel de korte als lange uitvoering ook ombouwen tot dubbele cabine.

De eisen voor de inbouw van dubbele cabine gemonteerd in voertuigen van een tenaamstellingsdatum na 1 november 2014 zijn aanzienlijk aangescherpt. Voor een voertuig met een kenteken na deze datum is het verplicht om een gecertificeerd gordelsysteem te plaatsen.  TransCare heeft dit voor meerdere types zoals de Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, Volkswagen Transporter, Ford Transit Custom, Mercedes Vito en de Fiat Talento.

Optioneel:

 • raamkader en onderpaneel voor de rechter schuifdeur
 • heeft uw Trafic af fabriek een stalen wand, na demontage van deze wand kijkt u tegen de stalen B-Stijl aan. Hier hebben wij mooie afwerkkappen voor ontwikkeld ( Zie foto’s)
 • (groen) voor linker vaste wand en voor rechter schuifdeur.
 • privacy glas i.p.v. groen getinte ramen
 • hoofdsteunen
 • uitvoering L1 en L2 met verhoogd dak, doorlopende opbergruimte boven de dubbele cabine en entresol
Afbeeldingen Renault Trafic X83 – Dubbel Cabine Type : METIS

Alle foto’s hieronder tonen een Trafic met lange wielbasis

Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×