GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Als u graag uw Volvo xc60 wilt voorzien van een grijs kenteken dan helpt TransCare u hier graag bij! Al ruim 20 jaar zijn wij de ombouwspecialist en hebben we ervaring met verschillende automerken. Naast dat wij uw auto voorzien van een grijskenteken verrichten wij ook vele andere diensten. Denk hierbij aan het ombouwen van uw auto’s, zoals het plaatsen van comfort wanden, dubbele cabines. Ook bieden bedrijfswageninrichting op maat aan. Al sinds 1998 zijn wij actief in de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wilt u uw auto voorzien van een grijs kenteken. Bekijk dan eerst alle voordelen en voorwaarden waaraan u moet voldoen. U heeft verschillende voordelen als u uw auto laat ombouwen naar een grijs kenteken set. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM en zijn de premies van de regering en belasting lager. Maar niet iedereen kan zomaar met een grijs kenteken rijden. Zo zijn er een paar voorwaarden waar u aan moet voldoen. U bent bijvoorbeeld een ondernemer en dit staat geregistreerd bij de belastingdienst. Ook heeft u een btw-nummer en doet u omzetbelasting en moet de auto op uw naam staan, ook bent u de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is. Dit zijn wat voorwaarden. Wilt u alle voorwaarden bekijken? Klik dan hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
volvo xc60 grijs kenteken

300 +

Modellen

Wij zijn verantwoordelijk voor het ombouwen van uw auto en uw Volvo xc60 voorzien van grijs kenteken. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de levering van alle diensten. Omdat we de beste kwaliteit willen leveren en het mooiste resultaat willen verrichten. Voeren we alle werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats. Door al het hard werken hebben we in de loop van de jaren een naam opgebouwd bij autodealers, automerken en carrosseriebedrijven en daar zijn we trots op!

Meer weten?

Bent u van plan om uw Volvo xc60 naar grijs kenteken om te bouwen dan voorzien wij u graag van meer informatie! Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen of om direct een afspraak te maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×