Nieuws

PRIMEUR – Aanpassing voor de Land Rover Defender 90 L663 Hard Top

Dit model wordt vanaf de fabriek als bedrijfswagen geleverd. Deze auto is qua aanschaf goedkoper omdat hij niet als personenwagen maar als bedrijfswagen wordt geleverd. Doordat de Nederlandse wetgeving andere eisen stelt dan in de meeste andere Europese landen hebben wij deze uitvoering aangepast. De volledige wand die af fabriek is gemonteerd demonteren wij en plaatsen daarvoor een laag 30 cm schotje i.c.m. een verhoogd dak en een andere vloer. Het dakje is slechts 5,5 cm hoog en loopt gelijk qua hoogte met de dakreling.

Verder is het grote voordeel dat u geen volledige scheidingswand achter de voorstoelen heeft zodat u rondom volledig zicht heeft. Tevens heeft u een zeer comfortabele zitpositie.  Bij een uitvoering met een jumpseat blijven alle drie de voorstoelen behouden.

Informatie en foto’s van de Land Rover Defender 90 I663 vindt je hier

Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in.

 

 

 

×