Nieuws

PRIMEUR – Grijs kenteken uitvoering Mercedes GLS X167

In opdracht van Wensink Automotive B.V. heeft TransCare een Mercedes GLS X167 omgebouwd naar grijs kenteken.

Het voertuig is voorzien van een tussenwand, welke aan bij zijde gestoffeerd is. Dankzij de verlijmde ruit is het mogelijk om de binnenspiegel te gebruiken. Om aan de grijs kenteken wet- en regels te voldoen, is het linker portier- en achterraam voorzien van de juiste blindering. De blinderingen aan de binnenzijde afgewerkt met dezelfde stof die ook gebruikt is voor de tussenwand.  Ondanks de verschillende aanpassingen blijft de oorspronkelijke uitstraling gewaarborgd.

TransCare heeft voor diverse Mercedes modellen een grijs kenteken oplossing.

Informatie en foto’s van de Mercedes GLS X167 vindt je hier

Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in.

 

×