Nieuws

PRIMEUR – Unieke opdracht van BBQButcher.nl

๐”๐ง๐ข๐ž๐ค๐ž ๐จ๐ฉ๐๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ข๐ง ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐’๐ข๐ž๐›๐ซ๐ž๐ง ๐๐ž ๐†๐จ๐ž๐ข๐ฃ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐๐๐›๐ฎ๐ญ๐œ๐ก๐ž๐ซ.๐ง๐ฅ

TransCare biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte inrichtingen te maken voor wie de standaard inrichting niet toereikend is. De inbouw van de op maat gemaakte bedrijfswageninrichting wordt in de TransCare werkplaats uitgevoerd. Hierdoor waarborgen we de beste kwaliteit en kunt u snel genieten van het gewenste eindresultaat. Onze professionals werken zo gedetailleerd mogelijk en zorgen voor een mooie afwerking.

Door te luisteren en mee te denken met de klant zijn we tot een unieke oplossing gekomen. BBQ Butcher kan hierdoor haar klanten voorzien van een unieke barbecue ervaring. TransCare heeft de Ford Ranger Pick Up voorzien van een bedrijfswageninrichtingย lade- en opbergsysteem. De barbecue is eenvoudig en snel te gebruiken en is demontabel.

Wij helpen u graag een passende oplossing te vinden en denken met u mee over de best mogelijke inrichting.

๐—•๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ป๐˜€ 0348-48 37 83ย  ๐—ผ๐—ณ ๐˜ƒ๐˜‚๐—น ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป.

Tags:
×