Grijs Kenteken ombouw voor de Audi Q8

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Audi Q8

De grijs kenteken ombouw voor de Audi Q8 was een echte uitdaging! Opnieuw waren we in staat om voor een exclusieve auto een perfecte ombouw te realiseren. De grijs kenteken ombouw voor de Audi Q8, model vanaf 2018 tot heden, wordt gerealiseerd met een perfect geïntegreerde B-stijl wand die is voorzien van een grote verlijmde ruit en is aan beide zijden gestoffeerd met een luxe zwarte stretch stof. Op de bodem bevindt zich een volledig gestoffeerde vlakke vloer die perfect de contouren van de Audi Q8 volgt. De blinderingspanelen waren een echte uitdaging. De Audi Q8 heeft namelijk bij de achterdeuren geen deurstijlen. Het originele raam gaat bij het sluiten van de deur omhoog en drukt zich vast in het rubber. Wij hebben een 6 mm dikke aluminium blinderingspaneel gemaakt die dezelfde functie vervuld als de originele ruit. Dit is alleen voor het linkerachterportier. De rechterportier heeft nog steeds de originele ruit. Voor de achterramen links en rechts hebben we de TransCare methode toegepast. Hiermee wordt het uiterlijk van de personenwagen zoals hij in de originele staat is, behouden. Alles wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand, aan beide zijden met beige stof uitgevoerd
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist. 
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Laadruimtebetimmering op maat
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB
Afbeeldingen
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×