Grijs Kenteken ombouw voor de Mercedes-Benz GLE-Klasse Coupé W167

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Mercedes-Benz GLE-Klasse Coupé W167

In deze klasse bestaan twee uitvoeringen. De conventionele uitvoering met de modellen 350e, 350de en de 400d en de AMG uitvoeringen met de modellen AMG GLE53, AMG GLE63 en de AMG GLE 63S. Al deze modellen kunnen we voor u ombouwen. Onderstaand ziet u een voorbeeld van een AMG53.
De GLE-Coupé Klasse type W167 word door ons omgebouwd met een aan beide zijden gestoffeerde B-Stijl wand. Deze is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. Sterke vlakke vloer geheel met zwarte stof gestoffeerd. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand.
  • Uitvoering met schuif- of panorama dak.
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Modulair terugbouwen van het gereedschapsvak
Afbeeldingen AMG53
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×